donderdag 30 augustus 2007

Vakantie 2007....

De vakantie is voorbij.....
Er staat een nieuw jaar, of beter gezegd -seizoen- te wachten met ontzettend veel uitdagingen...
1e jaar middelbaar onderwijs voor Kim, 1e jaar hogeschool voor mij, het inpassen in het bestaande werk....

De band (Xtreme Midlife) staat te popelen om veel nieuwe en vooral HELE lekkere nummers in te studeren, ik hoop nog wat met Rene te doen waar en hoe dan ook, er komen mooie concerten aan.....
En volgend jaar met de club maar eens echt op vakantie.....momenteel twijfelen we nog tussen de plek waar onze vrienden Roos en Ilja zijn geweest (Kroatiƫ,....zag er waanzinnig uit), .....het plekje waar onze vrienden Monique en Rob zijn geweest (Frankrijk, super relaxed vlak bij het strand en lekkere Whiskey in de buurt),.... misschien wel het Parijs van mijn muzikale broeder Rene,....of eigenwijs toch naar een droomlocatie van mij.....Denemarken.Maar voordat we aan de vakantie van volgend jaar gaan beginnen, EERST een uitgebreide terugblik op de vakantie 2007.
In Video Web Log style ;) klik op de gemarkeerde woorden om de video's te zien.
.

We hebben allereerst een tuinbeurs bezocht, met een fantastische roofvogelshow.

We zijn naar de Efteling geweest, inclusief een Lego tentoonstelling, waarschijnlijk voor de laatste keer met onze eigen kinderen ;)
.

Wanneer het ff kon hebben we genoten van onze tuin en gerelaxed.

In de Heideweek hebben we genoten van de vliegerdag, inclusief pogingen onze eigen vliegers op te laten.
.

Ook in de Heideweek, de traditionele vlegeldag in Bennekom, waar Kim een slang geknuffeld heeft.
.

Het Heideconcour, paardrijden en mennen, vooral voor Kim leuk om te zien.
.

En om de Heideweek af te sluiten de Oud Lunterse dag, waar we voor de 2e keer die week Ome Joop en Tante Greet konden spotten met hun Felue.
.

We hebben zowaar nog een dag gevonden om te zwemmen en te klauteren , waarbij sommige onder ons plaatselijk nog flink verbrande :(
.

We hebben logees gehad, de Lovely Maris' (always a pleasure) en de altijd vrolijke olijke Sanne.
Die laatste heeft onze traditionele gezinsfietstocht mee gedaan, waarin we altijd een dag lang fietsen om te zien hoe mooi het gebied is waarin wezelf wonen.
.

En tussendoor hebben we ook nog wat dieren gered (het halve pink grote muisje wat we midden in de stad Arnhem tegenkwamen hebben we laten liggen, die was helaas niet meer te redden.) zoals deze kikker die dreigde te verzuipen in onze gieter.
.

En af en toe hebben we de buurman dwars gezeten met een gezellig kampvuur buiten. (Kan de buurman niet zo goed tegen, en dan gaat ie altijd uitgebreid met alle ramen klapperen ;) )
.

Het was een fijne relaxte vakantie.....op naar volgend jaar !!


Greetz,
Harrie

Geen opmerkingen: